Speelavond

Riichiclub Niji speelt Riichi in de huiselijke sfeer en heeft geen vaste speelavond. De leden nodigen andere leden van Niji uit om Riichi te spelen en kunnen op elk moment van dag spelen volgens de geldende EMA regels. Hierbij worden minimaal 2 hanchan (wedstrijden) gespeeld.  De spelers spelen met Japanse Riichi-sets en hanteren hierbij de EMA-regels.
Om deze regels te downloaden, klik hier –> Voor de puntentelling kun je hier (Engelse versie) een kaart downloaden met een overzicht van alle YAKU (puntentelling).

Competitie

Elke hanchan wordt ingegeven via de website, nadat de hanchan gespeeld is. Na het ingeven van de resultaten wordt  automatisch de stand aangepast. Alleen leden van Niji kunnen de actuele stand inzien van het klassement.

Lidmaatschap

Bij Niji zijn verschillende mogelijkheden tot lidmaatschap, voor alle mogelijkheden zie pagina “Lidmaatschap”.

Nieuwe leden

Nieuwe leden (zonder enige Riichi ervaring) kunnen als zij dit wensen een training krijgen van twee avonden, hier zijn geen kosten aan verbonden. Na de training zullen 4 hanchan gespeeld worden met ervaren leden van Niji. Hierna kunnen deze spelers lid worden van Niji, zodat ze mee kunnen spelen in de competitie van Niji. De competitie loopt van 21 december 2021 tot en met 18 december 2022.
Leden die reeds ervaring hebben en al lid zijn van een vereniging die aangesloten is bij de NMB kunnen nadat ze het competitie geld hebben overgemaakt en toegang hebben gekregen meespelen in de competitie.

Clubtoernooi

Jaarlijks wordt in december een eindejaar toernooi georganiseerd, op dit toernooi wordt definitief bepaald wie de winnaar is van de competitie. De locatie voor 2023 is (waarschijnlijk) De Oase in IJsselstein.

Interesse?

Neem contact op via info@niji-riichi.nl voor meer informatie of om  kennis te maken met Riichi.

Locatie voor toernooien, nationaal en internationaal.

Slazenger Padel Centre
Osseweg 38A
5351 AE Berghem
Tel. 0412-403234